torstai 29. lokakuuta 2020

Pokemon Go

 

 Oppilaiden toiveesta koulussamme on nyt pari kertaa pidetty PokemonGo- kerhoa. Kerho pidetään kertaluontoisena tapahtumana ja kerhoon pääsee pääsylipulla. Kerhossa ohjaajana toimii Nestori ja aikuisohjaajana on ollut Tiina- rehtori.

Tänään saimme nauttia kauniista ulkoilusäästä, kun toista kertaa toteutui tämä suosittu kerho. Viime viikolla, keskiviikkona  lähdimmekin Pokemon- jahtiin ensimmäistä kertaa ja osallistujia oli reippaat 23 oppilasta. Sadekaan ei menoamme haitannut. Viime torstaina onnistuimme olemaan mukana kolmessa Raidissa. Raid -salit olivat koulun kenttä, monnari ja Aurinkoisen kahvila. 


                                             Monitoimitalon katoksen alla oli yksi Raid- ottelu.


                                           

 Tänään saimme nauttia kauniista ulkoilusäästä. Kolmenkymmenen kerholaisen voimin lähdimme Pokemon- jahtiin. 

Raideja ei tällä reissulla nyt sattunut olemaan, mutta muutamia salitaisteluja käytiin ja perusPokestopit ja pokemonien keräilyt olivat kävelyretken antia. 




Monenmoisia tunnelmia on koettu reissujen aikana. Oli ilon kiljahduksia, voiton tuuletuksia, pettymyksen huokaisuja ym. Paitsi, että jännitettiin saadaanko Pokemoneja jahdattua ja kasvaako Pokemon kokoelmat, niin pääsimme kaikki liikkumaan ulkona yhdessä. Meillä oli myös varsin mukavaa ja porukassa olikin loistava yhteishenki.

Kiitos erityisesti Nestorille, joka taitavasti tsemppasi kerholaisia reilulla ja kannustavalla otteella.

 

 




 Jäämme odottamaan seuraavaa kertaa Pokemon Go:n merkeissä. 

Pokemonterveisin Tiina- rehtori 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti